Workshop Adembevrijding Locatie Reeshof

Workshop Adembevrijding Locatie Reeshof

Wil jij de kracht van de adem ervaren?
Ontdek hoe helend en bevrijdend jouw adem voor je kan zijn in deze ademworkshop! Ervaar hoe jij je energieker, blijer en meer ontspannen kunt voelen, gewoon door je eigen ademhaling. Zoals je ademt, zo leef je. Door de ademhaling te openen ga je vollediger ademen,

vollediger leven dus. Het ademwerk in deze workshop werkt direct door op zowel fysiek-, mentaal, - emotioneel- als spiritueel niveau. En dat voel je!

Is deze workshop ook wat voor jou?
Als jij open staat voor een bijzondere ervaring en zin hebt in de volgende stap in jouw persoonlijke groei: Ja absoluut! Heb je hart-/vaatziekten of psychische klachten? Neem eerst even contact op, mogelijk past individuele begeleiding beter voor jou.

Anouk Smulders begeleidt jou tijdens de bijzondere ademreis, eventueel geassisteerd door een collega ademcoach. Anouk heeft als trainer/coach ruime ervaring in het begeleiden van persoonlijke processen. Haar eigen lifechanging ervaring die ze had tijdens een ademsessie is de reden geweest om ook opgeleid te willen worden tot ademcoach. Om zo deze krachtige manier van verdieping en groei te kunnen delen met de wereld. En dat is precies wat ze in de workshop gaat doen: dit delen met jou!

Interesse? Meld je dan nu aan voor deze workshop incl. thee en een gezonde snack.

▼ Show More

Dudokhof 79-01a, 5041 ez
Tilburg
16 September , Sunday 13:00