Wende - Mens

Wende - Mens

MENS: Op zoek naar het gevaar en het wonder van een mens te zijn.

“Ik ben een vrouw, ik woon en leef in de stad, hier zoek ik mijn geluk en mijn kansen. Zie hoe ik bang en laf ben, en soms moedig. Hoe ik faal en soms overwin.”

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige

en spraakmakende artiesten en performers van Nederland. Of het nu pop, electro, klassiek of hedendaagse muziek is, of zelfs een film, ze slaagt er steeds weer in haar publiek diep te raken. Rode draad bij alles wat ze doet; Wende wil verhalen vertellen, met een eigen stem, dwars door alle genres heen.

Of het nu in het theater of in de club is, Wende’s shows zijn vol van expressie.

Ook in haar nieuwe voorstelling staat ‘Storytelling on Music’ (zoals ze dat zelf noemt) centraal.

Ze benaderde gerenommeerde auteurs in binnen- en buitenland om met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven. Met hen ging ze in gesprek over zichzelf, de toekomst, de taal en de wereld waarin ze leeft. Het resultaat is een intieme, verrassende en soms confronterende reis.

Dit project is mede tot stand gekomen door ondersteuning van het Fonds Podiumkunsten en het Amsterdams Fonds voor de Kunsten.

de Volkskrant *****

"Haar kwetsbaarheid gaat prachtig samen met muziek en audiovisuele techniek van wereldniveau. Bij Wende is er geen ontkomen aan."

NRC ****

"Een zingende Wende overtreft al het andere"

Telegraaf ****

"een klasse avond"

Parool

"...met haar theaterprogramma, indringende liedjes en prachtige teksten biedt Wende Snijders ieder dwalend mens perspectief"

▼ Show More

Amstel 115-125, 1018 EM
Amsterdam
17 May , Thursday 20:00