Vastamainontatyöpaja

Vastamainontatyöpaja

Ilmastonmuutos. Lapsityövoima. Maailmankauppa. Veden puute. Eläinten oikeudet. Maaperän pilaantuminen. Köyhtyvä biodiversiteetti. Minkä ruokaan tai sen tuotantoon liittyvän epäkohdan tai ratkaisun sinä haluaisit nostaa esiin siloitellun markkinointiviestinnän rinnalle?

Global Meal -vastamainospajassa

tutustut vastamainontaan vaikuttamisen keinona ja pääset tekemään vastamainoksia itse. Paja sopii kaikentasoisille tekijöille, oletpa asian parissa ensimmäistä kertaa tai jo vanha konkari.

Vastamainoksia tehdään pajassa valintasi mukaan sekä perinteisellä leikkaa-liimaa-askartele -tekniikalla, että tietokoneella. Jos haluat opetella yksinkertaisen taitto-ohjelman (Canva.com) käyttöä tai olet jo vanha tekijä vaativammankin ohjelman käytössä, ota mukaan oma läppärisi!

Paja on osallistujille ilmainen. Mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittaudu (viimeistään 30.1.) oheisesta linkistä:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7RucEZ7mTMrfn2kugPo7gnA_28nbo5x5obVW4LBpj1ft72A/viewform?usp=sf_link

Työpaja on osa Global Meal -hanketta, jota toteuttavat yhteistyössä Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry, Häiriköt-päämaja ja Eettisen kaupan puolesta ry. Pajan vetää hankekoordinaattori, ympäristökasvattaja Pinja Sipari. Lisätietoja Pinjalta: pinja.sipari@bmol.fi

Lue hankkeesta lisää osoitteesta globalmeal.fi ja seuraa fb-sivua: https://www.facebook.com/GlobalMeal/

▼ Show More

Annankatu 26 A, 00100
Helsinki
01 February , Thursday 17:00