TROMP Opening Night • Muziekgebouw Eindhoven

TROMP Opening Night • Muziekgebouw Eindhoven

De Oostenrijkse slagwerker Martin Grubinger is een waar fenomeen. Hij waagt zich net zo gemakkelijk aan Gregoriaans repertoire als een grote show in het Eurovisie Songfestival of een marathonconcert waarin hij zich ruim vier uur lang beweegt tussen 200 instrumenten. In de openingsavond van het TROMP

festival deelt hij het podium met een rijzende ster van eigen bodem: sinds Dominique Vleeshouwers in 2014 alle grote prijzen in het TROMP concours in de wacht sleepte, neemt zijn internationale carrière een vogelvlucht. Met ook nog Harmonie St. Michaël van Thorn, een symfonisch blaasorkest - óók van internationaal topniveau - belooft het een bijzonder feestelijk slagwerkspektakel.

Gratis naar de TROMP 2018 Finale
Wanneer u vóór 1 september 2018 een ticket koopt voor één of meer concerten tijdens TROMP, heten we u graag van harte welkom bij de Finale op zondag 18 november in de DLL Grote Zaal. Bestel dit concert er gratis bij.

TROMP Percussion Eindhoven: ontdek de internationale slagwerktop!
Eens per twee jaar komen de grootste slagwerktalenten uit de hele wereld naar Muziekgebouw Eindhoven voor de TROMP International Percussion Competition. Dit is het enige tweejaarlijkse concours voor soloslagwerk ter wereld. TROMP festival presenteert gelijktijdig slagwerk in al zijn facetten met jong talent naast de grootste namen in bijzondere bezettingen en cross-overs, van klassiek tot dance en popmuziek.

▼ Show More

Heuvel Galerie 140, 5611 DK
Eindhoven
09 November , Friday 20:15

More Events Nearby

 25 May , Saturday
 Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven