Sjamanistische Healingweek

Sjamanistische Healingweek

De traditionele Sjamanen Orna Ralston, Jorge Nopaltzin en Ahamkara verzorgen samen met het Mirre-team een mooi programma. Deze Sjamanen werken al jaren met elkaar samen en dat maakt de week extra bijzonder! Het programma bestaat o.a. uit Sjamanistische rituelen, teachings, trancereizen, meditaties,

beweging, werken met klank en geluid, edelsteenmassage en een auracleaning. Kortom: je komt weer helemaal in tot jezelf tijdens deze prachtige vierdaagse!

Op en in de omgeving van Mirre zijn verschillende krachtplekken en medicijnwielen, waar je tot bezinning kunt komen. Er worden al jaren Sjamanistische rituelen gehouden, wat voelbaar is!

Orna Ralston komt uit Zwitserland en heeft Joodse voorouders. Ze is muzikant en zangeres en helpt je om jouw eigen stemgeluid te gebruiken om jezelf en anderen te kunnen helen. Met haar liefdevolle aanwezigheid, prachtige stem en humor brengt ze grote veranderingen teweeg.

Jorge Nopaltzin komt uit Mexico en werkt vanuit de Azteekse traditie. Een bijzondere Sjamaan, die met een groot hart en veel humor op krachtige wijze je energieveld reinigt. Hij deelt oude kennis en ervaring op het gebied van healing.

Ahamkara is afkomstig uit Siberië. Hij is een expert op het gebied van transformatie en healing. Met behulp van o.a. trancereizen, orgaanmassages, zijn trommel en mondharp helpt hij je om oude ballast los te laten en je te verbinden met je eigen kracht.

De Sjamanistische Healingweek vindt plaats van maandag 13 augustus t/m donderdag 16 augustus 2018.

▼ Show More


Valthe
13 August , Monday 12:00