RotterdamRocksXL: Vandenberg's Moonkings, VUUR, 7MTP | Maassilo

RotterdamRocksXL: Vandenberg's Moonkings, VUUR, 7MTP | Maassilo

Zaterdag 13 oktober: Rotterdam Rocks XL @ Maassilo
Vandenberg’s Moonkings (NL hardrock)
VUUR (NL progressive metal)
7 Miles To Pittsburgh (NL hardrock)
Vvk € 29,00. Vvk + Shirt € 39,- Entree € 30,00. Zaal open 18.00 uur

Deze editie van Rotterdam Rocks pakken we groots aan. We verhuizen met het spektakel

naar de Maassilo. Daar hebben we een goede reden voor. We hebben namelijk Vandenberg's MoonKings voor jullie geregeld. Adrian Vandenberg (oftewel Adje van den Berg) is natuurlijk een muzikant van wereldformaat. Met Vandenberg, Whitesnake en Manic Eden maakt hij furore. Tot een polsblessure roet in het eten gooit. Hij legt zich toe op zijn andere passie, de schilderkunst. Maar in 2014 hangt hij zijn gitaar weer om en richt de Moonkings op. Met twee fantastische albums en de nodige live shows, staat er een hardrock band die je gewoon niet mag missen.
Ook co-headliner VUUR mag je niet missen. Deze band rondom topzangeres Anneke van Giersbergen ontstaat in 2016 als zij weer muziek met wat meer pit wil maken. Het debuut laat exact dat horen. Progressieve metal waarin het heilige vuur ontembaar brandt.
7 MILES TO PITTSBURGH opent en ook dit is een Nederlandse band waar je u tegen zegt. In 2014 wordt de basis gelegd door bassist Martin Helmantel, die we kennen van de progressieve metalband Elegy. Hij weet zanger Andrew Elt (Gin On The Rocks en Sleeze Beez) te strikken en het debuutalbum wordt opgenomen. Live staat deze band ook zijn mannetje.

Kortom een show die je niet wil en mag missen. Dus scoor snel je kaartje. Voor €10 extra kun je meteen zo’n fantastisch Rotterdam Rocks shirt bij de entree in de Maassilo oppikken.

▼ Show More

Maashaven Zuidzijde 1–2, 3081 AE
Rotterdam
13 October , Saturday 18:00

More Events Nearby

 17 March , Sunday
 De Doelen, Rotterdam