NLP Master Practitioner Dagopleiding - Start 26 oktober 2018

NLP Master Practitioner Dagopleiding - Start 26 oktober 2018

De NLP Master Practitioner is een logisch vervolg op de NLP Practitioner Opleiding. In de NLP Master Practitioner-Dagopleiding vindt er zowel een verbreding als een verdieping plaats. De NLP Master Practitioner dagopleiding stelt je in staat om de inzichten en technieken opgedaan vanuit de NLP Practitioner

opleiding toe te passen, uit te breiden en te integreren.

In de NLP Master Dagopleiding ga je de vruchten plukken van het harde werken wat je hebt gedaan in de Practitioner Opleiding. Zoals ze in Amerika zeggen: het is een “Life Changing Event”. Een opleiding die je de rest van je leven zal bijblijven.

Een opleiding waar je gaat toepassen wat je in de NLP Practitioner Opleiding hebt geleerd aan kennis, vaardigheden en inzicht. De NLP Master Practitioner Dagopleiding is een uniek leertraject: gedurende het studiejaar worden de opleidingsdagen verspreid. Om de week is er één opleidingsdag. Hierdoor kun je de stof optimaal integreren in je dagelijks leven.

Voor iedereen geschikt die zijn of haar communicatie met anderen wilt verbeteren en/of wilt werken aan persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie zie -> http://bit.ly/1Jz7pAD

▼ Show More

Schipluidenlaan 4, 1062 HE
Amsterdam
26 October , Friday 10:00

More Events Nearby

 16 March , Saturday
 Het Nationale Ballet - Dutch National Ballet, Amsterdam