Life Coach Opleiding

Life Coach Opleiding

DE LIFE COACH PROFESSIONAL OPLEIDING
‘BECOME A LIFE COACH PROFESSIONAL’

Trots ben ik om 25 jaar actief te zijn in het vak als Life Coach en mijn kennis en passie via deze opleiding met jouw te mogen delen. Hieronder vind je alle belangrijke informatie.

Passievolle groet,
Marcel Sanders

´Het beste

uit jezelf en anderen naar boven halen´
We leven in een (te) snelle wereld, met veel financiële onzekerheid, relatie- en gezondheidsproblemen. Hierdoor zijn veel mensen uit balans. Het weten is er, maar er is veel meer behoefte aan emotionele balans. De meeste mensen hebben blokkades als het gaat om de omgang met hun emoties en die van anderen. Ze kennen zichzelf niet echt, waardoor het genieten van het leven steeds meer op afstand komt te staan omdat ze te druk zijn met het ‘overleven’ van de dagelijkse beslommeringen. Hierdoor hebben ze moeite met de snelheid waarmee de dingen veranderen in de wereld. Ze zien hun geluksgevoelens telkens weer verdwijnen.

HERKENBAAR?
Ben je ook door deze fases gegaan en ken je mensen die er nu inzitten?

Wil jij persoonlijk doorgroeien en wil jij leren hoe je vanuit je hart en ziel kunt werken om anderen te ondersteunen? Investeer dan 9 maanden in jezelf.

Download hier de informatie map:
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/healthbalancegroupmembers/PDF/Life+Coaching+Professional+Opleiding/Infomap+Life+Coaching+Professional+Opleiding+2019.pdf

Life coach, een beroep met toekomst

▼ Show More

Ruwenbergstraat 7, 5271 AG
Sint Michielsgestel
30 January , Wednesday 09:00