Leroy van Loorbeek LIVE TOUR / Beek

Leroy van Loorbeek LIVE TOUR / Beek

Leroy van Loorbeek LIVE TOUR / Beek

Leroy van Loorbeek is van jongs af aan al in contact met zijn paranormale gaven.
Langere tijd heeft hij op paranormale beurzen gestaan. Waar hij mooie consulten en verbluffende lezingen heeft mogen geven.
In 2007/2008 heeft hij meegedaan aan het programma ‘’Het

Zesde Zintuig” van RTL4. Hierin heeft hij de 3e plaats weten te behalen als beste Medium van NL.
Ook is hij al vaker bij diverse Radiostations uitgenodigd om over zijn bijzondere gaven als Medium te vertellen. In Limburg is hij dan ook het bekendste Medium en velen bezochten dan ook zijn praktijk in Brunssum. (tot op heden met hun levensvragen)
Leroy heeft dan ook een nuchtere kijk op het paranormale en geeft vaker aan van: het is wat het is of van ik zie wat ik zie. Hij is dan ook al zijn hele leven bezig om mensen verder te helpen met hun levensvragen of om ze verder te helpen door in contact te treden met hun overleden dierbaren. Daarop weet hij feiten te benoemen die een ander niet kan weten en kunnen ze ermee verder op hun weg.
Vrij snel weet Leroy dan ook via een foto van een levend persoon of een overleden persoon contact te leggen en informatie door te geven.
Leroy is dus: Helderziend, Helderhorend en Heldervoelend.
Wat houdt de avond (LIVESHOW) in. De avond duurt twee en een half uur. Tijdens deze Liveshow zal Leroy u confronteren met de meest persoonlijke, ontroerende en onverklaarbare feiten die betrekking hebben tot uw overleden dierbaren, levenden personen en uzelf. Dit gebeurd d.m.v. de neergelegde foto’s van de levenden personen of overleden personen. Hij zal dan laten zien hoe makkelijk het voor hem is om contact te leggen met uw overleden dierbaren. Velen hebben dan ook zijn demonstratieavonden (LIVESHOWS) bezocht.
Leroy zal dan ook zijn uiterste best doen om zo veel mogelijk mensen in de zaal een reading te geven. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk.
Maar er zal zoveel informatie vrijkomen zodat ook de mensen die geen reading krijgen, toch genoeg informatie hebben waar ze ook mee verder kunnen.
Wat Leroy erg belangrijk vind is een gezonde dosis humor te verwerken in de Liveshows, dit omdat de informatie vaak ontroerend en emotioneel kan zijn.
Graag wilt hij dan ook zijn gaven met nog meer mensen delen en u laten zien dat er meer is tussen hemel en aarde!
Uiteindelijke doel is dan ook een mooie en ontroerende avond te geven.
Zodat u naar huis zult keren met een glimlach. Al met al een geweldige ervaring die u niet mag missen!!!

Reserveren voor de LIVESHOW doet u via TEL: 06-53756608 E-Mail: info@debronn.nl of via een privébericht op Facebook.

Locatie: 'T Auwt Patronaat
Burgemeester Janssenstraat 45
6191JB Beek
Zaal Open 19:30
Avond start om 20:00 tot 22:30
Toegang €12,50 p.p. (aan de entree betalen)

Veelgestelde vragen.
Wat mag ik meenemen naar de avond? U mag één foto meenemen van een levend of overleden persoon. Dit mag ook een foto van uzelf zijn.

Geeft Leroy na de avond nog readings? Leroy zal aan het einde van de avond geen readings meer geven. Hij zal wel na het eindigen van de avond 5 minuten even de zaal uitgaan en daarna terug komen. Dit gebeurd om b.v. om samen met hem op de foto te gaan of zodat u hem persoonlijk kan bedanken.

Hoe laat is de zaal open? De zaal gaat altijd om 19:30 uur open.

Wat is de minimale leeftijd voor deze avond? De minimale leeftijd is 16 jaar.

▼ Show More

Burgenmeesterjanssenstraat 45, 6191JB
Beek
10 August , Friday 19:30