Ólafur Arnalds at Theater Rotterdam, Schouwburg

Ólafur Arnalds at Theater Rotterdam, Schouwburg

DE KAARTVERKOOP VOOR OLAFUR ARNALDS IN THEATER ROTTERDAM START WOENSDAG 7 MAART OM 10.00 UUR

Zaal open: 19.30 uur. Aanvang: 20.30 uur.
Entree: €31,50 (incl servicekosten)
Tickets via:
Rotown: bit.ly/2Fc0lfE
Motel Mozaique Concerts: bit.ly/2FHRK2c
Theater Rotterdam: bit.ly/2oAmqLj

Ólafur Arnalds is

een gerenommeerd componist, multi-instrumentalist en producer uit IJsland. Arnalds is jarenlang actief bij het toonaangevende label Erased Tapes; hij vormt stromingen als neoklassiek, minimal, experimentele techno en post-rock tot een geheel uniek vocabulaire. Tegenwoordig is Arnalds een veelgevraagd soundtrackschrijver, voor o.a. de Britse tv-show Broadchurch, Philip K. Dick’s Electric Dreams en Ronald Krauss’ film Gimme Shelter. Met Janus Rasmussen van Bloodgroup vormt hij het elektronische duo Kiasmos.

Ólafur Arnalds is Ólafur Arnalds niet als hij niet bleef innoveren en spelen met de mogelijkheden van muziek. Met een intieme kring aan spelers werkt hij aan een gloednieuwe liveshow. Dit keer komt hij met een strijkkwartet met uniek bewerkte snaren, een drummer/percussionist en een orkest van zelfspelende piano’s en synthesizers (!). Kortom, verbijstering is weer eens vaste kost in de opzienbarende wereld van Ólafur Arnalds.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en Theater Rotterdam en heeft uitsluitend zitplaatsen.

▼ Show More

Schouwburgplein 25, 3012 CL
Rotterdam
29 October , Monday 20:00

More Events Nearby

 17 March , Sunday
 De Doelen, Rotterdam