Konstantin Wecker - Carré, Amsterdam/NLD

Konstantin Wecker - Carré, Amsterdam/NLD

De beroemde Duitse 'Liedermacher' Konstantin Wecker komt naar Carré voor een eenmalig concert. Met het concert viert de 70-jarige zanger dat hij dit jaar 50 jaar op de bühne staat. Wecker wordt bij dit concert muzikaal begeleid door Fany Kammerlander op cello en Jo Barnikel op klavier.

Konstantin Wecker

staat bekend om zijn intense en maatschappelijk bewogen teksten. Naast diverse prijzen voor zijn muziek ontving hij door de jaren heen ook verschillende onderscheidingen voor zijn maatschappelijke betrokkenheid. Volgens Wecker kunnen poëzie en muziek de wereld wellicht niet veranderen, maar ze kunnen wel die mensen bemoedigen die aan die verandering werken. “Wij moeten blijven vasthouden aan onze ideaalbeelden van een gezagsloze en geweldloze samenleving, en die ideeën samen met anderen verder ontwikkelen”, aldus Wecker.

Konstantin Wecker is geboren in München en is singer-songwriter, schrijver, toneelspeler en componist. In 1968 trad hij voor het eerst live op. Hij bracht 40 albums uit en geldt als één van de belangrijkste Duitse singer-songwriters.

▼ Show More

Amstel 115-125, 1018 EM
Amsterdam
03 November , Saturday 20:00

More Events Nearby

 16 March , Saturday
 Het Nationale Ballet - Dutch National Ballet, Amsterdam