Jon Hopkins in Paradiso - ADE

Jon Hopkins in Paradiso - ADE

Jon Hopkins is een dynamische artiest die zich moeiteloos weet uit te drukken achter de piano, maar ook met zijn synthesizers en controllers. Hij combineert ambient geluiden en modern klassieke muziek met elektronische downtempo producties. In 2013 brak hij echt door met zijn album 'Immunity', waar hij

de altneratieve werkelijkheid van een clubnacht uitstekend wist te vertolken. Ook zijn remixes voor onder anderen Moderat, Disclosure, Four Tet en David Lymch konden op veel lof rekenen.

Op 4 mei 2018 verschijnt zijn nieuwe album 'Singularity'. De eerste single is kortgeleden uitgebracht en wat direct opvalt, is dat we een hele andere kant van Jon Hopkins te horen krijgen. Daar waar hij eerder een duistere kant belichtte, experimenteert Hopkins nu met een meer organische sound. Het album hoort bovendien in één zit te worden beluisterd. ​Van ruwe techno terug naar solo akoestische piano om vervolgens over te gaan in psychedelische album. Kortom, een muzikale trip die constant in beweging is. Op zaterdag 20 oktober, tijdens het Amsterdam Dance Event, treedt Jon Hopkins op in Paradiso!

Meer informatie & tickets: paradi.so/JonHopkins-ADE

▼ Show More

Weteringschans 6-8, 1017SG
Amsterdam
20 October , Saturday 19:00

More Events Nearby

 16 March , Saturday
 Het Nationale Ballet - Dutch National Ballet, Amsterdam