Jethro Tull by Ian Anderson

Jethro Tull by Ian Anderson

Ian Anderson var i sin tid med på å starte Jethro Tull og han er å regne som synonymt med supergruppa. Det progressive rockebandet Jethro Tull blandet sjangre som folk og blues med rock og var banebrytende innen denne stilen.

Jethro Tull har utviklet seg over lang tid, og Ian Anderson er det eneste

medlemmet som har vært med under hele perioden. Ellers har det vært stor utskiftning i bandet som ble dannet i England i 1967.

Ian Anderson er vokalist, gitarist og fløytist. Men det er som fløytist han er mest kjent. Hans karakteristiske spillestil (ofte på en fot) er blitt et ikoniske grafisk merke som er kjent verden over. Han har skrevet, komponert, arrangert og framført sin egen musikk siden han som student startet Jethro Tull sammen med Mick Abrahams.

De har gitt ut flere fantastiske album. Mest kjent er nok Aqualung og Thick as a Brick.

Han har de siste årene turnert mye rundt som Ian Anderson (uten å bruke Jethro Tull-navnet) og har spilt med store symfoniorkestre og strykekvartetter.

Nå er muligheten her for å oppleve vokalisten med den særegne stemmen og spesielle fløytespillestil. Vi spår skyhøy stemning når denne karismatiske scenepersonligheten med musikere spiller i Oslo Konserthus.

▼ Show More

Munkedamsveien 14, 0115
Oslo
03 March , Saturday 19:30