Gemba Fest 2018

Gemba Fest 2018

Succesvolle teams over continu verbeteren en leren.

De Gemba, daar gebeurt het. Niet voor niets noemen we de mensen in het primaire proces de Most Important Persons (MIPs). Zij weten als de beste wat er nodig is om de klant optimaal te bedienen en waar er verbeteringen zijn door te voeren. Tijdens het

festival leren we van, met en over succesvolle teams. Hoe en op welke plek zijn zij ooit gestart met verbeteren? Welke stappen hebben deze MIPs gezet op hun Learn reis? Wat werkte wel en wat niet?

Als onderdeel van de Nationale Gembadag van Arpa (een dag waarop directeuren de werkvloer op gaan) organiseren we op donderdag 14 juni het Gemba Fest 2018. Speciaal voor deze gelegenheid toveren we Arpa Learn Instituut om tot een waar festivalterrein. Op diverse podia binnen en buiten, vertellen gastsprekers en succesvolle teams hoe zij aan de slag zijn met Lean & Learn. Daarnaast zijn er vele workshops, kun je simulatiegames spelen, kun je mee op melkronde, deelnemen aan de kennisquiz en ideeën opdoen op het innovatieplein. In het programma is ook nog plek voor een aantal verrassende elementen. En wat is een festival zonder foodtrucks? Alles is voorhanden om er een geslaagde dag van te maken. Je stelt zelf je eigen programma samen. Dus kom inspiratie opdoen, je kennis opfrissen en zien hoe het óók kan.

Wanneer?
Donderdag 14 juni. Het Gemba Fest-terrein is open van 12.00 tot 20.00 uur. Het programma is van 13.00 tot 19.00 uur. Het tijdschema ontvang je op 1 juni.

Voor wie?
Ben je met Lean & Learn aan de slag en wil je eens zien hoe anderen continu verbeteren en leren? Of ben je juist nog onbekend met Lean & Learn en wil je in één middag zien wat voor invloed dit gedachtegoed heeft op mensen en op processen? Je bent van harte welkom!

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar op http://www.arpa.nl/gembafest2018.html

▼ Show More

Locht 117, 5504 RM
Veldhoven
14 June , Thursday 13:00

More Events Nearby

 23 June , Saturday
 GVAC, Veldhoven
 10 July , Tuesday
 Boscafé Molenvelden Veldhoven, Veldhoven
 20 July , Friday
 Boscafé Molenvelden Veldhoven, Veldhoven
 21 July , Saturday
 Boscafé Molenvelden Veldhoven, Veldhoven