Gaia Traject 2018

Gaia Traject 2018

Hi mooie vrouw ♥

Wij, Yanu & Sylvia nodigen je uit om samen met ons een helende reis te maken naar diepere lagen van jouw bestaan als vrouw. De reis die wij samen aangaan geeft jouw de mogelijkheid jouw oerwijsheid te doen ontwaken, zodat jij deze weer mag doorgeven.

Herboren worden in Eigenkracht,

Eigenwaarde, Eigenliefde & Eigenschoonheid.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak draag je ook een stuk (bewust en/ of onbewust) pijn en verdriet van je moeder en grootmoeder of zelfs verwondingen uit andere levens met je mee. Nu is het moment aangebroken dat jij je mag herinneren wie je werkelijk bent.

Door een veilige, zachte bedding te creëren kun jij je volledig overgeven aan datgene wat zich aandient en geïntegreerd mag worden om vervolgens te gaan staan voor wie jij werkelijk bent. Tijdens het traject zul je de gedragenheid van Sisters ervaren. Alles is gericht op het herontdekken van je Ware Zelf.

We werken o.a met lichaamswerk, rituelen, stembevrijding & dans. De energieën van de Nieuwe & Volle Maan zullen ons gedurende het traject ondersteunen in onze gezamenlijke processen.

Door onszelf te helen, helen we onze Moeder Aarde. De wedergeboorte van Gaia, het goddelijke vrouwelijke. The time is NOW.....

'Let us all Unite and Create a new World!'

DATA:
15 september - Birth Right
16 september - Womb Wisdom
6 oktober - Honor Masculine
7 oktober - Self Love
27 oktober - True Voice
28 oktober - Divine Connection

TIJDEN:
Workshopdagen 10-18u
Zweethutdag 7 oktober 10-20u

INVESTERING €595
In termijnen betalen is mogelijk

LUNCH:
Potluck=Food to Share

INBEGREPEN:
- gezonde lekkernijen & kruidenthee
- Zweethut ceremonie met avondmaaltijd
- Rite of the Womb inwijding

--------------------

▼ Show More

Wettenseind 4, 5674AA
Nuenen
15 September , Saturday 10:00