BOB Borrel & BOB Golfmiddag

BOB Borrel & BOB Golfmiddag

Meld je hier aan: http://bit.ly/2FfZZBg

Programma
12:30 uur - 13:30 uur Ontvangst BOB Golfmiddag
13:30 uur - 16:00 uur 9-holes wedstrijd of golfclinic
16:15 uur - 17:00 uur Prijsuitreiking
17:00 uur - 18:00 uur Ontvangst BOB Borrel
18:30 uur - 18:45 uur Officiële opening BOB Borrel
18:45 uur - 23:00

uur Culinaire buffetten, borrelen en ontmoeten

Op donderdag 14 juni zijn we te gast op Landgoed Bergvliet in Oosterhout. Vorig jaar was het een prachtige zomerdag toen we hier waren en het terras jullie favoriete ontmoetingsplaats. Of je nou van golfen houdt of niet, deze BOB Borrel is zeker een leuke om in je agenda te zetten. Om 17.00 uur is gewoontegetrouw de ontvangst. Mocht je de middag lekker sportief willen beginnen, dan kom je al om 12.30 uur. Je kunt je namelijk inschrijven voor de 9-holes wedstrijd; een Texas Scramble, echt een spelvorm om in te netwerken. Of meld je aan voor de golfclinic, waarin je onder begeleiding van een golfprofessional alles leert over de slagen. Golfers: koffie, thee, een lunch en mooie prijzen zijn all-in bij de prijs van 25 euro per persoon. Meld je aan en vink daarbij jouw keuze aan: alleen borrel en/of de wedstrijd of clinic.

BOB Golfmiddag (leden van Regio Business hebben voorrang)
Vanaf 13.30 uur kun je tijdens de BOB Golfmiddag deelnemen aan een 9-holes wedstrijd OF een golfclinic. Je wordt eerst ontvangen met koffie, thee en een lichte lunch. Na twee uur golfen zijn er borrelhapjes en is er een uitreiking met mooie prijzen. Landgoed Bergvliet vraagt voor deze BOB Golfmiddag een kleine bijdrage van 25 euro (incl. btw) per persoon.

Een 9-holes wedstrijd is een Texas Scramble, dé spelvorm om te netwerken. Je speelt in teamverband en gaat telkens met de beste bal verder. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer en veel interactie. Hiervoor heb je baanpermissie nodig.
Tijdens de golfclinic leer je de beginselen van het golfspel. Onder begeleiding van een golfprofessional leer je alles over de slagen in golf: putten, chippen en swingen! De golfclinic is voor ieder niveau. Wil je deelnemen aan de 9-holes wedstrijd of de golfclinic tijdens de BOB Golfmiddag? Vink dit dan aan bij je aanmelding! Je wordt dan om 12.30 uur verwacht.

BOB Talkshow (optioneel)
Tijdens de BOB Borrel vindt vanaf 18.00 uur de BOB Talkshow plaats, een halfuur durende infotainmentshow met een inspirerende ondernemer die onze host Henrike Brouwer gaat interviewen en bezingen. De gast is nog even geheim, maar je kunt je wel vast aanmelden.

Nog geen lid? Bezoek dan eenmalig en vrijblijvend deze BOB Borrel
Kom vrijblijvend kennis met ons maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. Wij zorgen voor het welkomstdrankje en het eten, de overige drankjes zijn voor eigen rekening. Bij de BOB Golfmiddag krijgen leden van Regio Business voorrang.

Meld je hier aan: http://bit.ly/2FfZZBg

▼ Show More

Salesdreef 2, 4904 SW
Oosterhout
14 June , Thursday 12:30

More Events Nearby

 07 July , Saturday
 Oosterhout LIVE, Oosterhout
 06 July , Friday
 Oosterhout LIVE, Oosterhout
 23 June , Saturday
 Winkelcentrum Zuiderhout, Oosterhout
 07 July , Saturday
 ATV Scorpio, Oosterhout
 29 June , Friday
 Eigenwijzer Dans Akademie, Oosterhout
 04 July , Wednesday
 Discus Ad Gorisse, Oosterhout
 30 June , Saturday
 WV Arkendonk, Oosterhout