Ben Caplan at Rotown

Ben Caplan at Rotown

Klinkt als: Tom Waits, Jamie N Commons, Nathaniel Rateliff
Zaal open: 20.00 uur. Aanvang: 20.30 uur.
Entree: €17,50 (incl servicekosten)
Tickets: bit.ly/2FTBsTX

Goed nieuws: onze bebaarde vrind keert terug naar Rotown. Neen, niet Sinterklaas, maar de Canadees Ben Caplan. Caplan is geen onbekende meer

voor de fanatieke concertganger in 010. Gewapend met raspende whiskeystrot en absurde galgenhumor gaan zijn shows altijd gepaard met lach en traan.

Vorige keer presenteerde Caplan zijn meest ambitieuze plaat tot dusver, Birds With Broken Wings, dat tot stand kwam met meer dan dertig gastmuzikanten. Achterkamertjesblues, Joodse folk, Oost-Europese klezmer, country en verhalende Randy Newman-pop… die Caplan is van vele markten thuis. Bij zijn nieuwste project onderzoekt Ben Caplan thema’s als immigratie, verlies, duisternis, liefde, seks en God. Caplan tourt met een nieuwe lading nummers die oorspronkelijk zijn gecomponeerd voor een nieuw muziekstuk genaamd Old Stock: A Refugee Love Story.

Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Klik op deze link (http://bit.ly/2E0Uom3) of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met 'ALLE SHOWS aan'.

Rotterdam Concert Buddies
Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch? Aanmelden via bit.ly/2ozlMxO

▼ Show More

Nieuwe Binnenweg 19, 3014 GB
Rotterdam
26 September , Wednesday 20:00

More Events Nearby

 27 September , Thursday
 Rotterdam Pride, Rotterdam
 13 October , Saturday
 Maassilo Rotterdam, Rotterdam
 26 September , Wednesday
 Rotown Rotterdam, Rotterdam
 20 October , Saturday
 Podium Grounds, Rotterdam
 20 October , Saturday
 Bax Music Rotterdam - Peter Verspuy, Rotterdam
 28 September , Friday
 Quadranttraining Cursussen, Rotterdam
 30 September , Sunday
 Centrum Djoj, Rotterdam
 14 October , Sunday
 Berenboot Rotterdam, Rotterdam
 13 October , Saturday
 Sugarcoated, Rotterdam