B12 tekort door Hans Reijnen, arts

B12 tekort door Hans Reijnen, arts

Kennisbijeenkomst voor de zorgprofessional

Hans Reijnen, arts voor Bio-Informatie Therapie verwierf landelijke bekendheid door de publicatie van zijn boek: “Vitamine B12 tekort, oorzaak van vele chronische klachten”. Op vrijdag 23 maart geeft hij voor Vitakruid een kennisbijeenkomst over de nieuwste

ontwikkelingen met betrekking tot een B12 tekort. Hans Reijnen heeft zich gespecialiseerd in een combinatie van homeopathie, vitamine D3 en vitamine B12 om optimale gezondheid bij zijn patiënten te bereiken.

Hans weet wonderbaarlijke genezingen te bereiken met behulp van bepaalde doseringen vitamine D3 en B12. Hij weet soms het leven terug te geven aan mensen en hij is het op dit moment aan het onderzoeken in zijn eigen praktijk. Hij heeft zichzelf de vraag gesteld hoe vitamine D3 zich verhoudt ten opzichte van B12 op mentaal-emotionele en spirituele aspecten.

De kennisbijeenkomst zal in eerste instantie gaan over B12 tekort, testmethoden, doseringen en hij zal in de tweede helft zijn ontdekkingen vertellen over vitamine D3.

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht, waarbij u de thema's kunt vinden als u bent ingelogd met uw Professional Account. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 13:30 tot 16:30 uur en kost €25,-.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

▼ Show More

Jadelaan 61, 2132 XX
Hoofddorp
14 June , Thursday 13:30

More Events Nearby

 23 June , Saturday
 Poppodium Duycker, Hoofddorp
 14 July , Saturday
 Poppodium Duycker, Hoofddorp
 24 June , Sunday
 Groene Loper Festival Hoofddorp, Hoofddorp
 06 July , Friday
 Poppodium Duycker, Hoofddorp
 17 July , Tuesday
 TJ-Concerts, Hoofddorp
 11 July , Wednesday
 Vitakruid, Hoofddorp
 02 July , Monday
 Español y más, Hoofddorp
 06 July , Friday
 Haarlemmermeer Culinair, Hoofddorp
 06 July , Friday
 Poppodium Duycker, Hoofddorp
 02 July , Monday
 Vitakruid, Hoofddorp
 03 July , Tuesday
 Vitakruid, Hoofddorp