Access Foundation Class met Merlijn Wolsink

Access Foundation Class met Merlijn Wolsink

Creëer het leven wat jij wilt leven en maak je los van beperkingen

Access Foundation – 14 juni - 17 juni 2018

Access Consciousness® heeft praktische tools om meer te creëren dan de beperkingen van deze wereld. Door vanuit een totaal ander gezichtspunt te kijken naar de uitdagingen van het leven wordt

het gemakkelijk om alles te veranderen. Om je door iets te laten belemmeren moet je functioneren vanuit on- of antibewust zijn. Dus in plaats van dat… wat kan je anders kiezen?


Deze Class ontdoet het fundament van beperkingen waar vanuit je dacht te moeten functioneren en leven, alsof je geen andere keuze hebt!

Deze class is een intensieve 4-daagse verkenning van wat er nog meer mogelijk is.

De Foundation Class creëert een besef van de fundering van bewustzijn dat je nog niet in je leven gebruikt hebt en het geeft je de capaciteit om totaal andere dingen te kiezen waartoe je nog niet eerder in staat was om ze te kiezen.

Door vanuit een totaal ander gezichtspunt te kijken naar de uitdagingen van het leven, wordt het gemakkelijk om wat dan ook te veranderen. Om je door iets te laten belemmeren moet je functioneren vanuit een mate van on-bewustzijn of anti-bewustzijn. Dus in plaats van hetgeen je anders zou kunnen kiezen?

In De Foundation begin je te ontdekken welke gezichtspunten en zienswijzen je belemmeren en dat wanneer je ze zou veranderen het jou zou toelaten te functioneren vanuit vragen, keuze, mogelijkheden en bijdrage.

Als je alles zou kunnen kiezen, wat zou dat dan zijn? Wat als je een leven kon leven waarin je niet langer het effect van deze realiteit bent?

De class biedt je honderden Tools inclusief enkele Hands-on bodyprocessen die je in staat stellen alles te veranderen dat niet meer werkt voor jou.

Je maakt uitgebreid kennis met de elementen van intimiteit, relaties, seks, geld, jouw verbondenheid met de aarde en jouw eigen vermogen om te helen.
De grootste potentie is de mogelijkheid om alles te kunnen veranderen en transformeren.
Ook zal je je gewaar worden van hoe het is om werkelijk het leven te creëren zoals jij dat wenst. Wat als je alles waar je naar verlangt met gemak kan genereren en in bestaan kan brengen?

Access Foundation
Data: 14 - 17 2018
Locatie: Bliss-you
Tijd: 10.00 – 18.00 uur dagelijks
Investering in jou: €1400,- (herhaling binnen een jaar 50%)
Pre-requsites Foundation: Access Bars®

Voor meer info of aanmelden:
http://handsonaccess.nl/foundation-heiloo/

Organisatie: Simone Bakelaar, Bliss You
info@bliss-you.nl 06-20600183 www.bliss-you.nl

▼ Show More

Het Maalwater 9a, 1852 RH
Heiloo
14 June , Thursday 10:00

More Events Nearby

 14 July , Saturday
 Tuindiner.nl, Heiloo
 18 July , Wednesday
 Tuindiner.nl, Heiloo
 29 June , Friday
 Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo, Heiloo
 17 July , Tuesday
 Tuindiner.nl, Heiloo
 21 July , Saturday
 Tuindiner.nl, Heiloo
 20 July , Friday
 Tuindiner.nl, Heiloo
 29 June , Friday
 Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo, Heiloo
 15 July , Sunday
 Tuindiner.nl, Heiloo