3 circuitdagen in Frankrijk (in de zomervakantie)

3 circuitdagen in Frankrijk (in de zomervakantie)

Racecracks gaat komende zomervakantie naar Circuit Des Ecuyers toe in Frankrijk. We gaan daar een geweldige 3 daagse aanbieden. Vrij rijden met 2 soorten privetrainingen als optie. 7 x 20 minuten rijtijd per dag.
Inschrijven vanaf 10 Februari inclusief de geweldige VROEGBOEKKORTING.
Ideaal als motor

vakantie of te combineren met je gewone vakantie. De omgeving is erg mooi en ligt 70km vanaf Euro Disney en 100km vanaf hartje Parijs.

2 dagen circuit op 13 en 14 Augustus: 189,- voor vrij rijden.
3 dagen circuit op 13, 14 en 15 Augustus 249,- voor vrij rijden.
(datums nog even onder voorbehoud en de getoonde bedragen zijn inclusief de vroegboekkorting. Inschrijven kan vanaf 10 Februari)
Vroegboekkorting is geldig tot 10 Maart daarna betaal je voor de 3 dagen 40,- meer en voor de 2 dagen 20,- meer.

OPZET EVENEMENT
We bieden alleen niveau 3 en 4 aan. Maar we laten de rijders van niveau 1+ en niveau 2 niet in de steek.....! De rijders die normaal in niveau 2 rijden kunnen voor niveau 3 inschrijven. Eventueel met een privetraining wat per dag is te kiezen bij de inschrijving. De snelste rijders van niveau 1+ met pogressie kunnen ook inschrijven voor niveau 3 omdat we een A en een B groep hebben.

Niveau 1 rijders kunnen beter op een ander evenement instructie boeken. Hetzelfde geldt voor de minder snelle rijders uit niveau 1+.

2 SOORTEN PRIVETRAINING
Voor de rijders met iets minder ervaring of die willen bijleren kunnen ook per dag de privetraining boeken met 3 rijders per instructeur voor een bedrag van 100,- bovenop het inschrijfgeld. Dit is vooral geschikt voor de snelle rijders die normaal gesproken in de volgende niveaus rijden: de snellere niveau 1+ rijders die nog progressie maken, niveau 2 en niveau 3 rijders.

Deze dagen gaan we jou alle fijne kneepjes leren om beter, veiliger en sneller de motor te besturen.

Voor de snellere niveau 3 rijders en niveau 4 rijders hebben we de privetraining met 2 rijders per instructeur en die is ook iets prijziger: 169,- per dag maar wel maximale leerfactor en op hogere snelheid.

Alle privetrainingen zonder pitboxplek.


VRIJ RIJDEN
De vrij rijders zullen we voorzien van de nodige tips met de vrijblijvende theorieblokken. De crew staat voor jou klaar en willen al je vragen beantwoorden. Ferry kan je helpen om de vering van je motorfiets beter af te stellen.
Circuit Ecuyers is een geweldige veilige & vloeiende baan met enorm veel bochten en is 3,5km lang. Er is hoogteverschil en veel variatie aan (snelle) bochten en doordraaiers.

PITBOXEN
Er zijn in totaal 3 nette pitboxen beschikbaar voor de rijders die dat willen. We gaan deze d.m.v. pitboxplekken verhuren. Kosten: 80,- per persoon voor 2 of 3 dagen. Vanwege eventuele lege pitboxplekken op dag 3 betaal je hetzelfde voor 2 of 3 dagen.

HOTEL / CAMPING
Het Ibis hotel in Château-Thierry zal onze thuisbasis vormen voor de mensen die meer comfort willen.
Site en boeken: http://www.accorhotels.com/nl/hotel-1042-ibis-chateau-thierry/index.shtml#section-description

Hotel Ibis Chateau Thierry 60, Avenue du Général de Gaulle 02400 - Essomes Sur Marne
Tel : +33 (0)3 23 83 10 10 = 20 minuten rijden vanaf het circuit

▼ Show More

Murraijstraat 3, 2291PZ
Wateringen
13 August , Monday 08:00