10 Daagse Fotoreis Namibië

10 Daagse Fotoreis Namibië

FotoClass reizen zijn al zo uniek, kan het nog mooier? Nee, eigenlijk niet. Toch blijven we ons best doen en laten je keer op keer wederom het mooiste ervaren.

Dangerous ? No.... Adventurous !

Samen met Suid Afrika Reise onze betrouwbare Afrika specialist

Ga met ons mee op deze 10 daagse fotoreis,

uniek en compleet verzorgd. Aan niets zal het je ontbreken. Afwisselend komen de mooiste landschappen voorbij, ontdek je wildlife waarvan je het bestaan niet eens afwist en geniet je volop. Dat beloven wij.

Vlucht, transfers, verblijven, kleine groep, 2 instructeurs en nog veel meer. Kortom wederom een zeer verzorgde unieke reis.

Bepekte deelname dus let op, vol = vol.

Vertrek : 14 Mei 2017 gegrandeerd vertrek
Wat gaan we zien/ doen

We vliegen rechtstreeks van Amsterdam naar Windhoek met de KLM. Daar aangekomen verblijven we in Terra Africa ( ontbijt/ diner) gaan al meteen op fototour naar o.a. Windhoek, Auspannplatz en de Townships.

Van Namib Naukluft Park gaan we naar de Sossuvalei waar de enorme rode zandduinen te bewonderen zijn. Uniek in de wereld want ze reiken maar liefst 380m boven de droge Tsauchab Rivier uit en 220m boven de omliggende zee van zand. De hoogste duinen ter wereld. Verblijven doen we vervolgens in Sesriem Betesda Lodge.( ontbijt/ diner)

Als we verder reizen komen we langs Solitaire en Swakopmund aan de kust van de Atlantische Oceaan. Solitaire is een beroemde plaats in Namibië waar je reizigers van heel de wereld tegen komt. Locals natuur en het afrikaans leven. Bezoek aan Swakopmund, de badplaats van Namibië. Verblijf in Meike's Guesthouse op basis van ontbijt.

Natuurlijk gaan we de zee op voor een zeehonden en dolfijnen cruise in Walvis Bay. Het gebied is redelijk onontdekt door de gemiddelde toerist maar wij gaan het dus beleven. Verblijf in Omaru Hohenstein Lodge ( ontbijt/ diner)

Op naar Etosha voor een middag- en dagsafari speciaal voor FotoClass in 2 open Jeeps. Daar vinden we o.a. de olifant, neushoorn, leeuw en luipaard. Zeldzame impala's met zwarte gezichten, de damara, giraf, kudu, hyena's en ga zo maar door.
Verblijf in Ethosha Taleni Safari Camp ( ontbijt/ diner).

Oftewel deze reis mag je pas afstrepen van je bucketlist als je met ons bent geweest.

▼ Show More

Gotenweg 13 H, 5342 PP
Oss
12 February , Tuesday 13:00